Lehed

pühapäev, 24. november 2013

Tagasivaade Rootsi reisile ja muudki

See on väike mudel Vasast
 Tere, siis nüüd ka minu poolt. Aeg on lihtsalt nii kiiresti edasi liikunud, et blogi on mul lausa kahe silma vahele jäänud. Esiteks sellepärast olen blogi unustanud, kuna koolis on ikka päris palju õppida ning järjet uusi teadmisi omada. Teiseks seepärast, et meie koolil tuleb sünnipäev 29 novemeber ning kuna iga klass peab mingi kava väljamõtlema on ka meie klassil praegu see esinemine pooleli. Võin nii palju ette öelda, et meie klassi esinemist tasub oodata, kuna meil tuleb imetore ja naljakas kava:) Nüüd väike kokkuvõte kahenädala tagusest klassi reisist rootsi.
 Pühapäeva pärastlõunal hakkas sõit Tallinna poole. Kõik olid väga ärevil ning keegi ei tahtnud nii toredast reisist ilma jääda. Laev millega sõitsime oli Tallinki laev "Victoria". Kajutid olid meil kõige kõrgemal ehk siis üheksandal korrusel. Minuga olid veel ühes kajutis Ariett, Aneth ja Heven. Meie kajut oli päris puhas ja korras(võrreldes poiste kajutitega:))
 Esimesel õhtul tutvusime laevaga ja vaatasime kesköist shoud. See oli väga vinge ja kihvt. Mulle ikka täiega meeldis see:) Vahepeal vaatasime telekast kui kaugel oleme. Seal oli selle jaoks lausa eraldi kanal. 
 Hommikul saabusimegi Stockholmi. Ilm oli põhjamaiselt karge kuid pilvitu. Helesinises taeas siras kaunis päike. Esimesena läksime Vasa muuseumi. See oli põnev ja huvitav paremini saate piltidelt aru või külastage ise, sest oma silm on ju kuningas. Siis tutvusime natuke vanalinnaga Laura juhtimisel ning saabuski vabaaeg. Sisustasin selle huvitavalt koos Arietti, Anethi ja Heveniga. Kui hakkas juba hämarduma suundusime laeva tagasi. 
 Teisel õhtul käisime samuti vaatamis kesköist shoud. Ennem seda käisime Rootsi lauas õhtust söömas. Võtsime sealt, et peaaegu kõike. Pärast läksime niisama kolama ja aega veetma. Meil oli jällegi väga naljakas.
 Juba järgmisel hommikul oli reis läbi ning kõik suundusid koju kas siis õppima või kooli tükke tegema.


Päikese tervitus Tallinnast

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar