Lehed

esmaspäev, 28. oktoober 2013

Pärast vaheaega

 Tere! Ongi juba vaheaeg läbi:( Aga pole sellest hullu midagi, kuna vaheaeg oli siiski väga huvitav ja mitmekesine:) Räägin siis natuke mida tegin, kus olin ja niisama veel midagi.
Ja siit midagi saabuvale Halloween`ile:)
 Alustan sellega, et kolmapäeva hommikul sõitsime õega Tallinnasse. Esimesel päeval hakkasin kohe õppima, sest oli vaja üks jutuke koostada kooli jaoks. Järgmisel päeval Läks vanaema tööle ja meie õega öko poodidesse šopingule:) Pärast saime kokku, ostsime head ja paremat veel koju ning läksime vanaema juurde puhkama. Viimasel päeval kutsusime onu tütre meiega koos aega veetma. Kuna õde tahtis temaga hirmsasti mängida, siis tuligi ta kohale. Õhtul läksime bussi peale ja sõitsime koju.
 Laupäeval matkasime mööda Lõuna-Eestit järjekordselt ringi. Käisime Võrus toidulaadal, kus ostsime korvitäie mett palju läti kohupiima tooteid ja palju seesugust. Mina sain sealt omale öökulli kaelakee:) Edasi suundusime Ränduri pubisse, kus oli meeldiv atmosfäär ja mega maitsvad söögid. Kui ka see tehtud sõitsime Võrust Tartusse. Külastasime Lõunakeskust. Aega oli piisavalt nagu ka kõike muud, alates poodidest kuni inimesteni välja. 
 Pühapäeval tegin ma hommiku poole kunsti. Pärastlõunal läksime tuttava juurde, kus sain oma esitluse koolitööks valmis. Jõudsime seal kõik reisimuljed ära rääkida ja mängud ära mängida. Ja äkitselt oligi vaheaeg möödas!
 Hetkel ootan Rootsi reisi, kuhu lähme kogu klassiga mis kestab 10-12 november. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar