Nn õige retsept on järgmine:
250 g võid
500 g jahu
250 g suhkrut
2 muna
2 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
250 g šokolaaditükke
500 g jahu
250 g suhkrut
2 muna
2 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
250 g šokolaaditükke
Kuid minu retsept tuli pisut teistmoodi. Juba esiteks sellepärast, et meil pole kodus gluteeni sisaldavaid jahusi ;)
150g võid
u. 300 g heledat tatrajahu
suhkrut tunde järgi (u 1,5 dl)
2 muna
2 tl vanillipulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
u 75 g šokolaaditükke
Kõigepealt keera ahi 175 kraadi peale, aga kui sul on puupliit, siis tee tuli alla. Sulata või, lase jahtuda ning lisa munad ja suhkur. Eraldi sega jahu, vanilli, küpsetuspulber, sool ja šokolaaditükid. Seejärel sega kõik kenaks ja ühtlaseks massiks. Aseta ahjuplaadile ning tõsta ahju umbes 10 minutiks. Sellest kogusest peaks saama ühe plaaditäie mõnusaid suus sulavaid šokolaaditükkidega küpsised :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar